February 23, 2009

I’m all about shrinkage.

Location: Tinto, 114 S. 20th St.
Attendees: Rob, Ryan, Bethany, Natasha, and Brent.
Special Guest: Yasmine Hossam Hamdy
Occupation: Transient Alien

Upon entering Tinto, Brent and I were greeted by a high school friend of mine, who wound up being our server. He also works at Morimoto’s and is a pretty good waiter. Yasmine and Natasha both show up nearly 15 minutes late and as usual Bethany and Ryan come walking in more than tardy. Natasha surprises us all when she announces that she is hung over from the night before (very unlike a grandmother). Bethany doesn’t surprise us in the least when she announces that she is still drunk from the night before.

Question Time.

Fuck, Chuck or Marry. Emerill Lagasse, the Frugal Gourmet, and Andrew Zimmern

Fuck Emeril Lagasse.

Chuck the Frugal Gourmet

Marry Andrew Zimmern

Question 1:
If you had a choice between getting a teardrop tattoo or two full sleeves of tribal, which would you choose and why?
Answer: Full sleeves of tribal. She says it’s bad-ass… Although I think the teardrop is way more bad-ass.

Question 2:
If you had a choice between having two haircuts for the rest of your life, one being a bowl cut and the other being a crewcut with a 6” rat tail, which would you choose and why?
Answer: Crewcut with a 6”rat tail, due to the fact that the bowl cut would not be possible with her curly hair.

Question 3:
Part 1: If you had a one superpower, which would it be and why?
Answer: Time-Travel

Brent chokes on asparagus oil.

Part 2: Time-Travel, What would the first era/period that you would travel to be?
Answer: Cleopatra times.

Question 4:
What would your dream “bad-ass” profession be?
Answer: “Fin Fighter”. She would hunt down all the people who kill sharks and whales for their fins to make a delicious soup. Cut their nets and sink their boats. (picture of shark fin soup)

Question 5:
How would you kill someone?
Answer: Sniper rifle, no blood on her hands in the physical sense.

Question 6:
Who would you murder if you had the chance, alive or dead?
Answer: Child molesters and rapists. All of them with her bare hands.

Which leads us to the next question…

Question 7:
Would you rather be labeled a child molester or have both your feet amputated?
Answer: Child molester (weird choice). She would then move to a place where they didn’t understand English, so that when she introduced herself as a child molester they would not understand her.

Question 8:
What is your most hated catch-phrase or word and why?
Answer: “Figure it out.” It started in school. She says “Why would I ask you the question if I already knew the answer. Doi!”

Yasmine is buzzed after 1/3 of her first Pamplona.

Question 9:
If you could be any animal or insect, what would you be?
Answer: I would be an eagle with dolphin fins (she better not cut them off a live dolphin, that would hypocrytical), a scorpion tail, and horse legs. She doesn’t want anything from a turtle. She hates them.

Question 10:
If you could invite 3 people dead or alive to this brunch who would it be?

1. Andy Warhol, so she can say “WTF!”

2. Bob Marley

3. Andrew Zimmern

Fuck, Chuck or Marry. Danny DeVito, Phillip Seymour Hoffman, and John C. Reilly

Fuck Danny DeVito.

Chuck John C. Reilly

Marry Phillip Seymour Hoffman


Rob: Cured Salmon Plate, Huevos Benedictos, Applewood Smoked Bacon & Gateaux Basque

Brent: Cured Salmon Plate, Padre E Hijo, Grilled Asparagus & Gateaux Basque

Ryan: Cured Salmon Plate, Padre E Hijo, Chorizo & Brulee of Grapefruit

Bethany: Homemade Granola, Steak & Eggs (very well done), Applewood Smoked Bacon & Gateaux Basque

Natasha: Homemade Granola, Steak & Eggs, Applewood Smoked Bacon & Gateaux Basque

Yasmine: Cured Salmon Plate, Steak & Eggs, Piperade & Brulee of Grapefruit


Brent: Biscay 2x

Ryan: Pamploma 2x

Bethany: Biscay

Yasmine: Pamplona 2x

Rob: Coke 3x

Pictures of Food & Drinks:

No comments: